Vacature: Sales -en Partnermanager (TransFollow) – Nootdorp

Vacature Sales- en partnermanager
Advertorial
Netwerken opbouwen, langere salestrajecten, adviesgeven en mooie deals sluiten. Dat doe jij als Sales- en Partnermanager bij TransFollow.

Functie

In de rol van Sales –en Partnermanager bij TransFollow ben je verantwoordelijk voor het adviseren van een enorme hoeveelheid bestaande en nieuwe klanten, die wellicht de overstap willen gaan maken naar een digitale vrachtbrief.

Als Sales –en Partnermanager zijn daarbij je belangrijkste taken:

 • Je gaat lange adviestrajecten aan met bestaande of vroegere klanten van Beurtvaartadres, je luistert en neemt bezwaren weg die zij eventueel ervaren in de overgang naar een digitale vrachtbrief.
 • Je weet (in samenwerking met de afdeling Marketing Intelligence) nieuwe klanten te identificeren en enthousiasmeren.
 • Je stelt een salesplan op, en adviseert de Manager Internationale Sales & Marketing over een juist prijsbeleid.
 • Je beheert het strategische klanten- en partnernetwerk binnen de logistieke (ICT) markt en signaleert ontwikkelingen en trends.
 • Je neemt deel aan relevante netwerkbijeenkomsten en draagt actief bij aan activiteit en content op het TransFollow platform.

TransFollow / Beurtvaardersadres

Als Sales- en Partnermanager bij onze opdrachtgever TransFollow in Nootdorp werk je bij een nieuwe tak van een zeer deskundig bedrijf, Beurtvaartadres, dat al ruim een eeuw verladers, vervoerders en ontvangers helpt met de benodigde papieren vrachtbrief. Deze vrachtbrief is er vanaf nu digitaal en gaat de wereld veroveren onder de naam Transfollow.

Bij TransFollow ben je een consultative seller. Je werkt samen in een team met een andere Nationale Sales- en Partnermanager en een Internationale Sales & Marketing Manager. Je rapporteert aan de Manager Internationale Sales & Marketing. Je bent in deze functie veel bij je klanten, maar je bent altijd welkom op het hoofdkantoor in Nootdorp.

Functie eisen

Je bent de ideale kandidaat voor de vacature van Sales –en Partnermanager bij TransFollow in Nootdorp als je beschikt over de volgende kwaliteiten:

* Je opleiding en ervaring:

 • Je hebt een hbo-werk– en -denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting.
 • Je hebt kennis van logistieke ICT processen en ongeveer 5-7 jaar ervaring in een commerciële functie in de vervoerdersbranche. Je begrijpt Agile werkmethodes.

* Je persoonlijkheid:

 • Je kunt vooral heel goed luisteren en je inleven in de eventuele bezwaren van onze klanten.
 • Een netwerk opbouwen is iets wat jij leuk vindt en waar je goed in bent.
 • Je hebt overtuigingskracht en bent in staat om TransFollow op een goede manier te presenteren.

Aanbod

Als Sales– en Partner Manager bij TransFollow werk je in een zeer zelfstandige functie, met alle vrijheid om jouw visie kwijt te kunnen. Het salaris en arbeidsvoorwaarden:

 • Het basissalaris ligt tussen de € 45.000 en € 60.000, afhankelijk van je ervaring.
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een 13de maand (Team & Individueel).
 • TransFollow is meer dan bereid te investeren in relevante studies of opleidingen.
 • Een goed pensioen.
 • Uiteraard krijg je de beschikking over een laptop, telefoon en indien nodig een auto.

Sollicitatie

Als je meer wilt weten over deze vacature Sales- en Partnermanager bij TransFollow, bekijk dan de video’s die je vindt bij deze vacature. Je kunt hier direct solliciteren op de vacature van Sales- en Partnermanager.

e-people voert deze opdracht exclusief uit voor TransFollow. Voor meer informatie over de vacature van Sales- en Partnermanager of over onze opdrachtgever TransFollow in Nootdorp kun je contact opnemen met onze consultant, Britt van Capelleveen, via 020 463 40 01 / 06 20 51 34 79 (ook buiten kantooruren), brittvancapelleveen@epeople.nl of twitter:@brittvc.

0 reacties

Reageer

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *