Vacature Strategische IT Recruiter Den Haag/Amsterdam

Wil jij alleen sourcen, CV’s screenen en interviewen? Lees dan niet verder! Of ben jij die Strategische IT Recruiter? Een Recruiter die bepalend wil zijn in het uitbouwen van een nieuwe Employer Brand/EVP? Aan de slag wil met een nieuwe “werken bij”-site en een (pre-)ATS wil implementeren? En bovendien nieuwe recruitmentprocessen wil inrichten voor de onlangs gefuseerde bedrijven TMNS en Devoteam? Lees dan deze vacature Strategische IT Recruiter zeker verder!

Vacature Strategische IT Recruiter Den Haag/Amsterdam

Als Strategische IT Recruiter bij Devoteam in Den Haag/Amsterdam, ben je samen met jouw collega’s Anneke de Boom (TMNS), Lara Meijer (Devoteam) en Arjan van Grol (Campus/Academy) verantwoordelijk voor het neerzetten van een Employer Brand/EVP. Dit Employer Brand/EVP moet het zoeken, vinden én benaderen van de allerbeste Architectuur, DevOps, Data, Programma Management en Process Excellence professionals van Nederland én daarbuiten mogelijk maken.

Wat jij daar als Strategische IT Recruiter gaat doen?

 • Een nieuw Employer Brand/EVP neerzetten voor de combinatie TMNS-Devoteam. Dit moet o.a. tot uiting komen in een nieuwe “werken bij”-site waar jij je natuurlijk flink tegenaan gaat bemoeien. En vanaf nu hebben we het over Devoteam ;-).
 • 2 organisaties, 2 verschillende recruitmentprocessen samenvoegen tot een geolied geheel. Jij pakt de “best of both worlds”, verbetert en verankert ze. Dit doe je o.a. met behulp van het, nog te implementeren, (pre)ATS HelloTalent/TalentSoft.
 • Sourcen. Voor jou is sourcing geen vies woord… het is iets waar je lol in hebt.
 • Structureel werken aan het uitbouwen van de kwantiteit, kwaliteit en diversiteit van de pool van professionals.
 • Samen met de Practice Leads, Business Unit Managers en Sales Managers de behoeftestelling bepalen, zowel kwalitatief als kwantitatief.
 • Je “invreten” in de organisatie, snappen wat mensen motiveert en dat gebruiken voor je EVP. Je snapt dat het om nettoresultaat gaat: als er aan de achterkant net zoveel mensen weglopen als dat je aan de voorkant weet binnen te halen, schieten we er geen van allen iets mee op. En, rest assured, de retention rate van Devoteam is erg hoog.
 • En jij weet als geen ander dat als je jouw acties niet goed vastlegt, je als een inefficiënte kip zonder kop rondloopt in je eigen recruitmentproces. Toch?

Functie-eisen vacature Strategische IT Recruiter

* Je opleiding en ervaring:

 • Je hebt minimaal hbo-werk- en -denkniveau. Waarom? Anders ben je geen volwaardig gesprekspartner voor de hoogopgeleide professionals bij Devoteam.
 • Je brengt corporate- én bureau-recruitment ervaring mee. Ja, dat is een harde eis. En om er een aantal jaren aan vast te hangen, verwachten we dat je toch al zo’n 6 jaar ervaring hebt opgedaan.

* Je kennis:

 • Devoteam haalt haar professionals uit de hele wereld en heeft ook een IND-status. Jouw Engels is dan ook top.
 • Je weet wat sourcen is, weet hoe en waar je jouw kandidaten kunt vinden en je kunt dat aan anderen overdragen. Als we het hebben over Boolean, denk jij niet aan soep.

* Je persoonlijkheid

 • Je bent een Corporate Recruiter met een agency hart. Snap je niet wat we daarmee bedoelen? Dan hoef je niet te solliciteren.
 • Je ontpopt je binnen no time tot de informele leider in het recruitmentteam en daarmee verdien je op termijn de managementrol.
 • Je vindt die eigenzinnige, nerdy ITers het leukste volkje op aarde.

Devoteam

Devoteam is in Nederland hét fusieproduct van het Haagse TMNS met het Frans-Amsterdamse Devoteam. Devoteam voert projecten uit en levert kennis op het gebied van Architectuur, DevOps, Data, Programma Management en Process Excellence. In de werving richt Devoteam zich duidelijk niet op juniors, behalve voor haar Academy. De minimale startervaring is voor de professionals 5 jaar. Detachering maakt slechts 30% uit van de dienstverlening.

Medewerkers werken waar het nodig is en gewenst. Dit kan bij een klant op locatie zijn, in 1 van de Devoteam kantoren of thuis. Zij richten zich volledig op het realiseren van de toegevoegde waarde. Hoe jij jouw werk als consultant organiseert, is volledig aan jou.

Naast Nederlandse projecten zijn er ook internationale projecten in o.a. Zwitserland, Duitsland, België en het Verenigd Koninrijk. Devoteam profileert zich in de markt als de Digital Transformakers en kent een cultuur van autonome landenorganisaties. Naast Nederland heeft Devoteam een ‘presence’ in Frankrijk (HQ) en in nog 15 andere landen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

In totaal heeft Devoteam zo’n 4.500 medewerkers waarvan er meer dan 220 in Nederland werken. De groeiambitie is sterk. Zo willen zij in 2017 met nóg 25 professionals groeien. In 2018 met 60, met name in de vakgebieden Integratie-Architectuur, Monitoring, Big Data (Architecture en Dashboarding), Business Analysis en Governance.

De klantenkring van Devoteam bestaat o.a. uit LibertyGlobal (Schiphol, Maastricht en Zwitserland), Rabobank, ING, Eneco, Akzo Nobel, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Economische Zaken.

Zodra je als Strategische IT Recruiter aan de slag gaat, word je de collega van o.a. Lara Meijer (zie video) en werk je onder de imposante (zie video) leiding van HR Director Roeland Lengers. Jouw werkplek? Den HaagAmsterdam of thuis… you decide.

Aanbod

Als Strategische IT Recruiter bij Devoteam kun je gaan werken aan heel veel zaken die bij andere werkgevers een gegeven zijn. Of zich buiten jouw invloedsfeer bevinden. Jouw tijd is dus nu gekomen!

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

 • Bij Devoteam geloven ze niet in uniforme arbeidsvoorwaarden. Voor de een is een auto belangrijk, voor de ander een hoog vast salaris. Weer een ander wil een dikke bonus als targets worden behaald. Stel je eigen pakket samen op basis van het budget wat je met ons uitonderhandelt.
 • Een werkplek in Den Haag, Amsterdam of thuis. Wat jou het beste uitkomt die dag.
 • Een training in sourcing en recruitment door de man die je heeft binnengehaald.

Solliciteren op de vacature Strategische IT Recruiter

 

Hé jammer! Een andere kandidaat heeft jouw droombaan te pakken. Solliciteren is niet meer mogelijk.

Je droombaan nooit meer mislopen? Schrijf je in voor onze vacature alert en je bent altijd op de hoogte van de laatste vacatures…

0 reacties

Reageer

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *