Stem nu op jouw “Meest Invloedrijke Recruiter van 2014”!

Note in English for all people still voting for Rob van Elburg: It’s greatly appreciated, but the election as been closed!

Update vrijdagochtend 9 januari. De verkiezing is gesloten sinds middernacht. Alle stemmen nadien uitgebracht worden niet meer meegeteld. De jury gaat de uitslag controleren en maakt hem vandaag in de loop van de dag bekend.
_______________________________________________________________________________________________________

Sinds de start van de nominaties voor de verkiezing tot “Meest Invloedrijke Recruiter van 2014” op 19 november jl. tijdens TruRIDE, zijn maar liefst 32 (!) kandidaten genomineerd: 14 Corporate Recruiters, 9 Interim Recruiters, 5 Agency Recruiters en 4 Recruitment Talenten. Een nieuw record ten opzichte van de 19 genomineerden van 2013. In 2013 werd Britt van Capelleveen verkozen tot Meest Invloedrijke Recruiter, met Olfertjan Niemeijer als winnaar in de categorie Agency, Daphne van Lit in de categorie Interim en Job Euwes in de Categorie Talent. De overall winnaars van voorgaande jaren zijn Nicole van Thoor (2012), Wesley Hendriks (2011)Kay Goedhardt (2010) en Roos van Vugt (2009). Wie worden hun opvolgers in 2014? Op wie ga jij je stem uitbrengen? Lees snel verder hoe je dat kunt doen.

In 2014 voor het eerst Scheiding tussen Nominatie en Verkiezing
Dit jaar hebben we voor het eerst de nominatie gescheiden van de verkiezing. Ook gebruiken we dit jaar voor het eerst SurveyMonkey als instrument om de resultaten te inventariseren, omdat het voor mij en steun en toeverlaat Rogier van Meer ondoenlijk was geworden de meer dan 1000 stemmen op EmploIT en de paar honderd op Twitter te tellen, te ontdubbelen en op geldigheid te beoordelen. Dit jaar is het dan ook alleen mogelijk om op EmploIT je stem uit te brengen. Uiteraard mag je er daarna luid kond van doen op Twitter en Facebook met #MIR2014, maar alleen op de blog uitgebrachte stemmen tellen mee, die op andere sociale media niet meer.

Categorieën
Dit jaar kun je ook voor het eerst één stem uitbrengen “overall” én een stem per categorie, Agency, Corporate, Interim en Talent. Dat maakt het stemmen leuker en spannender. Fraude met het stemmen wordt gestraft met het publiekelijk te schande zetten van de fraudeur. Uiteraard gaan we kijken of we ook dit jaar weer kunnen kijken welke Recruiter de meest frauduleuze achterban heeft.

De Genomineerden
Hieronder een overzicht van alle genomineerden per Categorie en de motivatie van degene(n) die hen hebben genomineerd. Wil je meteen stemmen omdat je je keuze al hebt gemaakt? Scroll dan direct door naar onder, waar je je stem uit kunt brengen.

I. Categorie Corporate

corporate recruiter

1. Arjan van der Gaag – Corporate – werkzaam bij de NS en genomineerd door Ellen de Kort van de NS met de volgende motivatie:

“Zeer gedreven en invloedrijk”

2. Bastiaan Post – Corporate – momenteel werkzaam voor Philips en genomineerd door Hans Euverman van Electrabel met de volgende motivatie:

“Heeft onlangs met veel succes in Engeland geholpen om het recruitmentproces te finetunen.”

3. Björn Luijters – Corporate – werkzaam bij Essent (al eerder genomineerd in 2012) en nu genomineerd door Radboud Fluttert met de volgende motivatie:

“Sterk inhoudelijk, specialist, netwerker, doortastend, doelgericht, ‘klant’ en kandidaat gericht, integer, voorbeeld voor vele collega’s”

4. Dave Vervoord – Corporate – werkaam bij Cofely (ook vorig jaar genomineerd) en nu genomineerd door Yuri van Helten van Cofely met de volgende motivatie:

“Dave is een ervaren dino in recruitmentland. Hij draait al jaren mee in de scene en is vernieuwend maar vooral persoonlijk, authentiek en oplossingsgericht naar z’n klanten, intern en extern. Dave kan in een extreem schaarse markt het verschil maken door zijn enthousiasme, kennis en discussie op inhoud en mogelijkheden. Daarnaast kan hij enorm goed bierdrinken & is hij prettig cynisch. Na een aantal jaar van nominaties verdient hij deze recruitment televisierring.”

5. Farida Milzink – Corporate – werkzaam bij Ziggo en genomineerd door Nicol Tadema – de Voor van VoorTekst met de volgende motivatie:

“Ja, natuurlijk heeft Farida Milzink een scherp oog voor een goede match tussen professional en vacature maar bovendien heeft Farida glashelder in beeld hóe die match tot stand komt. Het neerzetten van een sterk werkgeversimago, realiseren van treffende arbeidsmarktcommunicatie en haar datadriven-/ ‘meten=weten’-werkwijze dragen allemaal bij aan haar successen als recruiter bij Ziggo. Extra bijzonder is dat Farida werkt volgens het spreekwoord ‘ere wie ere toekomt’. Wat mij betreft is de eer die Farida toekomt die van Meest Invloedrijke Recruiter, categorie Agency 2014!”

6. Ingrid Bredius – Corporate – werkzaam bij ITSP en genomineerd door Cees Bakker van SollicitatieLAB en Valerie Vafi van ITSP met de volgende motivatie:

“Ingrid is de vaste waarde in ons recruiterspanel voor het cv van de maand. Elke maand geeft het recruiterspanel adviezen over de genomineerde cv’s en kiezen zij samen met het publiek het cv van de maand. Ingrid is daar, vanaf het begin, elke maand bij. Met haar deskundige adviezen heeft zij veel werkzoekenden op weg geholpen.” (Cees)

“Ingrid is in hart en nieren een recruiter die op haar eigenzinnige manier elk type mens weet te vinden, binden, screenen en plaatsen.” (Valerie)

7. Judith Salentijn – Corporate – werkzaam bij Achmea en genomineerd door Onno Weusthof van de Schiphol Group met de volgende motivatie:

“Judith ken ik een tijdje en zie haar als een zeer gedreven recruiter die actief is naar talenten voor haar organisatie Achmea. Een prachtig bedrijf die op corporate niveau grote stappen gemaakt heeft. Om door te groeien als bedrijf heb je goede recruiters nodig die goed hun netwerk en social in te zetten. En Judith doet dat uitstekend. Oa met haar krijgt Achmea de juiste mensen op de juiste plek.”

8. Lotte van den Berg – Corporate – werkzaam bij Ordina en genomineerd door Patrick Boonstra (wie heeft nog een leuke klus voor hem?) en René Bolier van OnRecruit met de volgende motivatie:

“Lotte is een upcoming star in recruitment land; met een gutsy instelling pakt ze haar projecten aan, en weet informatie in te winnen of te relativeren bij anderen wanneer ze feedback nodig heeft. Sprankelend!” (Patrick)

“Lotte is het schoolvoorbeeld voor wat je terug wil zien in een recruiter: Ze snapt haar interne klant (de hiring manager) en haar externe klant (de kandidaat) en weet beiden de juiste richting in te bewegen; naar elkaar toe. Ze zeurt niet de hele dag over allerlei onmogelijkheden, maar vind gewoon haar eigen weg om beide partijen blij te maken. Koningin van het regelen. Daarnaast is ze ook nog eens specialist in zowel IT als campus recruitment, een gouden combinatie. Als werkgever zou ik het wel weten!” (René)

9. Marein Verkerk – Corporate – werkzaam bij Heijmans en genomineerd door Esron Loupatty van ItsYourJob Recruitment met de volgende motivatie:

“Vak volwassen recruiter die zijn uitstekende sourcing skills goed combineert met alle overige recruitment activiteiten.”

10. Mitch van Abkoude – Corporate – werkzaam bij Randstad Nederland en genomineerd door Cindy Steijaert-Yim van de UvA met de volgende motivatie:

“Mitch is een zeer sterke en gemotiveerde Recruiter die de ene kandidaat na de andere plaatst. Hij is in de afgelopen jaren ontzettend gegroeid in zijn vak. Hij heeft een groot netwerk, is zeer actief in het recruitment vak en is een hele prettige collega die altijd alles van de positieve kant ziet; Mitch verdient het om de Meest Invloedrijke Recruiter van 2014 te worden! Onlangs is hij gevraagd om de nieuwe Corporate Recruiter van Randstad NL te worden en ik denk dat hij hier wederom heel succesvol zal zijn. We gaan zeker in de toekomst nóg meer van Mitch horen!”

11. Nicole Boomaars – Corporate – werkzaam bij Hays en genomineerd door Britt Brackenie van MeursWerkt met de volgende motivatie:

“Nicole is corporate recruiter van Hays. Wat haar uniek maakt is dat zij altijd de juiste talenten weet te enthousiasmeren voor Hays. Vooral door haar ambitieuze tikkeltje eigenwijze houding en met een grote vleug humor. Ook wanneer een kandidaat het niet blijkt te zijn, neemt zij de tijd om de kandidaat te adviseren over bijvoorbeeld een richting of functie die meer aansluit bij iemand zijn talenten. Daarmee laat ze dus ook nog een geweldig visitekaartje achter. En als laatste denkt ze mee met de business. Zij weet waar behoefte aan is.”

12. Niels Groenendijk – Corporate – werkzaam bij het Radboud UMC  en genomineerd door Remko Bakker van dezelfde organisatie met de volgende motivatie:

“Niels werkt bij het Radboudumc sinds 1 januari 2012. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van recruitment bij onze organisatie. Met onze projecten op het gebied van strategische sourcing heeft hij de recruiting culture naar de afdelingen gebracht. Dat is in de academische zorg een prestatie! Hij heeft aantoonbaar meer dan een miljoen bespaard op de kosten van inhuur en werving. Maar wat nog veel belangrijker is, hij heeft van recruitment een strategisch agenda punt weten te maken bij diverse afdelingen. Met als klap op de vuurpijl dat in een kwaliteitsaudit, van een afdeling waar Niels strategische sourcing heeft ontwikkeld en geimplementeerd, is aangetoond dat zijn inspanningen op het gebied van recruitment hebben bijgedragen aan de verhoging van de kwaliteit van zorg. Een directe bijdrage aan de patient en daar doen we het voor. Een citaat van de betreffende afdeling nav de audit: Tot slot: hulde aan Niels. Hij is voor ons onmisbaar geweest in de opzet, bijstelling en borging van strategische sourcing. Zijn kennis en doorzettingsvermogen hebben gemaakt tot wat het nu is. Niels is een professional. Zowel op het gebied van kennis van het vakgebied als persoon. Hij neemt verantwoordelijkheid en weet resultaten neer te zetten. Dit alles in goed overleg en terugkoppeling met alle betrokkenen. Niels is echt een leuke collega en voor mij inmiddels meer dan dat. Hij is oprecht en betrokken. Heeft gevoel voor humor en is een echte bruggenbouwer. En last but not least, je kunt uitstekend een biertje met hem drinken. Wordt gegarandeerd gezellig!”

13. Quentine Stoc – Corporate – werkzaam bij Copernica (ook vorig jaar genomineerd) en nu genomineerd door Alexander Westerveld van IT Job Board met de volgende motivatie:

“Betrouwbare en passievolle recruiter, die als een spin in het web opereert binnen Copernica. Diverse malen met plezier samengewerkt, en altijd een fijne communicatie gehad, hetgeen belangrijk is in deze competitieve industrie.”

14. Timon Rammeloo – Corporate – werkzaam bij Duvak Automatisering (ook vorig jaar genomineerd)  en nu genomineerd door Wouter Koeleman a.i. recruiter voor Cognizant met de volgende motivatie:

“Timon is een top corporate recruiter!!”

II. Categorie Interim

interim recruiter

1. Bianca Eder – Interim – momenteel werkzaam voor Arla en Vonq en genomineerd door Laurens Tienkamp van OnlyHuman met de volgende motivatie:

“Bianca behoeft geen introductie. Ze is de Batman onder de recruiters. Ik ken werkelijk niemand die zo gepassioneerd over haar vak is. Daarnaast weet ze keer op keer uitstekend werk te leveren bij vooraanstaande klanten!”

2. Heleen Stoevelaar – Interim – (ook vorig jaar genomineerd) en nu genomineerd door Koos Wurzer van Danone en Karin Cordia van Tempo Team met de volgende motivatie:

“Of het nu een training via de AMC Academie is, dagvoorzitter bij DWW of hands on interim recruitment bij Nutricia Research of Lidl, Heleen doet het met het grootste gemak en met plezier!” (Koos)

“Een echte professional” (Karin)

3. Jan Bernhart – Interim – momenteel werkzaam voor NetApp (ook vorig jaar genomineerd) en nu genomineerd door Agency MIR2013 Olfertjan Niemeijer van Independent Recruiters, Jeroen Kneppers van Netwerven en door #MIR2013 Britt van Capelleveen met de volgende motivatie:

“Jan is als geen ander in staat ICT professionals te vinden en VERLEIDEN. Beste recruiter waar ik mee heb mogen werken.” (Olfertjan)

“De bullshit-bingo op congressen / in blog over sourcing is alom bekend, maar deze man maakt het gewoon waar. Tijd voor een medaille ;-)” (Jeroen)

“Bewondering voor de manier waarop Jan werkt, en voor de dingen die hij doet. Een aanrader voor iedere organisatie die haar recruitment afdeling wil professionaliseren.” (Britt)

4. Jos Boomsma – Interim – momenteel werkzaam voor Imtech en genomineerd door Mark Kwant van Aventus met de volgende motivatie:

“Jos is een bevlogen recruiter die zich makkelijk aanpast en altijd creatieve ideeën paraat heeft in de speurtocht naar schaars technisch talent. Daarnaast is hij super collegiaal en altijd bereid de helpende hand te bieden.”

5. Radboud Fluttert – Interim – momenteel werkzaam voor ING en genomineerd door Jos Boomsma van Imtech en door Jan Karel Sindorff van Ziggo met de volgende motivatie:

“Altijd geinteresseerd in Recruitmenrontwikkelingen, Tukker in Peize en gezellig om mee te borrelen.” (Jos)

“Radboud heeft interim in mijn team gewerkt. Een echte aanwinst. Professioneel, kennis van zaken en snel up to speed. Daarnaast een hele fijne vent die binnen recruitment en de rest van het bedrijf hele goede pers kreeg.” (Jan Karel)

N.B.: Radboud is dankbaar voor zijn nominatie, maar heeft besloten niet mee te doen aan de verkiezing. Zie zijn reactie onder het nominatie artikel.

6. Rob van Elburg – Interim – momenteel werkzaam voor ING en genomineerd door Gusta Timmermans van ING met de volgende motivatie:

“Ik vind Rob een voorbeeld van recruitment development. Rob heeft vele gezichten. Er schuilt in hem de rol van sourcer, recruiter, interviewer, blogger en specialist op kennis specifieke profielen. Daarnaast is hij social media addict en zeer innovatief in zijn sourcing aanpak. Zoals een event met Ipad Robots super nieuw…maar ook de integratie bij ING’s Hackaton als wervingskanaal. Hij is resultaat gedreven, spreekt de taal van de business, betrekt de hoogste IT bazen en de medewerkers bij zijn aanpak naar de markt, snapt de filosofie van een resourcenter en draagt deze breed uit, heeft zijn rapportage voor de business op orde en misschien wel het belangrijkste hij spreekt de taal van de kandidaten en weet waar ze zich bevinden. Kortom: Een recruiter die het vak verder brengt een voorbeeld voor de BV Nederland.”

7. Ronald van Driel – Interim momenteel werkzaam bij Equens en genomineerd door Harald Pol van The Customer Connection met de volgende motivatie:

“Ronald van Driel is een van de eersten geweest in Nederland die zich als interim recruiter op de werving en selectie markt heeft begeven. Hij houdt zich al bijna 20 jaar bezig met het opzetten van en adviseren over strategisch recruitment. Hij doet dat voor de meest uiteenlopende bedrijven in hele verschillende branches. Wie Ronald kent, weet dat hij zijn werk doet met een enorme passie, gedrevenheid, creativiteit en liefde voor het vak. Deze eigenschappen vormen een belangrijke bron van inspiratie voor hemzelf, maar ook andere mensen die in (en buiten) het recruitment vak actief zijn. Het zijn ook de eigenschappen die hem tot een veelgevraagd en zeer gewaardeerd spreker en opleider maken.”

8. Tanja van der Krabben – Interim – momenteel werkzaam voor Randstad en genomineerd door Floor Nobels van Worklife Recruitment en Marloes Pauw van Randstad met de volgende motivatie:

“a.i. recruiter en recruitment manager die heeft laten zien dat ze zowel ITers als IT recruiters als IT sales managers kan hunten. Heeft aan de wieg van staffing van Randstad Technologies gestaan, de nieuwe grote speler in IT vacatures en opdrachten. O ja en een kanjer en een inspiratiebron.” (Floor)

“Tanja van der Krabben is zeer succesvol in haar interim opdracht bij Randstad. Ze heeft een grote rol gespeeld bij de lancering van Randstad Technologies in Nederland. Daarnaast draagt ze bij aan kennisdeling van het recruitment vak.” (Marloes)

9. Wouter Koeleman – Interim – momenteel werkzaam bij Cognizant (ook vorig jaar genomineerd)  en nu genomineerd door Timon Rammeloo met de volgende motivatie:

“Wouter heeft net de overstap gemaakt van Corporate naar Interim. Dat geeft al meteen zijn passie voor het vak weer welke hij binnen meerdere organisaties in wil gaan zetten.Wouter heeft net de overstap gemaakt van Corporate naar Interim. Dat geeft al meteen zijn passie voor het vak weer welke hij binnen meerdere organisaties in wil gaan zetten.”

III. Categorie Agency

Agency Recruiter

1. Ben Holewijn – Agency – werkzaam voor NEWPEOPLE en genomineerd door Jurriaan Meischke ook van NEWPEOPLE met de volgende motivatie:

“Cut the crap, dat is het credo van Ben. De afgelopen jaren heeft hij NEWPEOPLE flink laten groeien als recruitment en interim management bureau op het gebied van digitale marketing. Connecten, adviseren en vooral ook de fun van het vak inzien karakteriseert Ben. Hij durft te vragen, gelooft in kwaliteit, lange termijn relaties en het opbouwen van communities.”

2.  Edwin Klomp – Agency – werkzaam bij ASBR en genomineerd door Jos van der Vegt van Strukton met de volgende motivatie:

“In 2014 wederom succesvol samengewerkt. Daarnaast auteur van aantal spraakmakende blogs. Regelmatig spreker op symposia, bijeenkomsten en beurzen.”

3. Ingrid Schipper – Agency – werkzaam voor SchaalX en genomineerd door Theo Polman van C3Advies met de volgende motivatie:

“Top recruiter; kent de hele wereld, zeer begaan, snel schakelend, komt afspraken na en “levert” goede kandidaten binnen 24 uur.”

4. Kimberley Barnas – Agency – werkzaam voor Independent Recruiters en genomineerd door Jan Bernhart met de volgende motivatie:

“Inhoudelijk een hele goede recruiter die zowel finance als IT begrijpt. Zet de toon in agency land voor eenieder die zich wil verdiepen in zijn/haar vakgebied.”

5. Niels Moelard – Agency – werkzaam bij Seven Stars en genomineerd door Arnoud de Boer, zelfstandig ICT Architect met de volgende motivatie:

“Niels is attent, scherp en zeer gedreven om de perfecte match te maken. Niet alleen voor de eindklant maar ook (voor mij) als zelfstandig professional. Zijn kwaliteit is dus het samen brengen van de juiste professional bij de juiste opdracht. En die kwaliteit is niet veel te vinden…”

IV. Categorie Talent

Recrutiment Talent

1. Dennis Damoiseaux – Talent – werkzaam bij Independent Recruiters en genomineerd door Päivi Hagedoorn van Hotel De L’Europe met de volgende motivatie:

“Dennis staat te allen tijde voor de kandidaat en het bedrijf klaar. Hij denkt goed mee en weet op makkelijke manier alles goed te verwoorden. Hij voelt goed aan of dit de juiste kandidaat voor ons kan zijn of niet.”

2. Kim Kronenburg – Talent – werkzaam bij BAM en genomineerd door Thomas Hopman van BAM met de volgende motivatie

“Kim is een echte campus recruiter. Scout talent op beurzen en selecteert de top voor het trainee programma. Is gedreven, denkt buiten de gebaande paden en is sterk in het organiseren. Een fijne collega om in een team te hebben!”

3. Leroy Meurs – Talent – werkzaam bij Personato en genomineerd door Talent MIR2013 Job Euwes van TopProfile Executive Search en Jeroen Heijligers eveneens van Personato met de volgende motivatie:

“Vorig jaar ben ik zelf genomineerd door onze directie. Mijn eerste reactie was: “Waarom hebben jullie Leroy Meurs niet genomineerd?” Leroy is een collega dit ik ontzettend hoog heb zitten. Zijn enorme drive, zijn scoringsdrang maar bovenal zijn persoonlijkheid maken hem tot een sterke recruiter, een goede gesprekspartner en een fijne collega. Leroy is op dit moment accountmanager nadat hij halverwege 2014 een project heeft opgestart waarbij hij zich op een Key-Account is gaan richten. Uiteraard is hij nog steeds volop actief als recruiter binnen Personato team Sales en Marketing Als iemand een nominatie verdient dan is hij het.” (Job Euwes)

“Leroy is wat wij noemen een Consultant 2.0. Hij staat stevig in zijn schoenen, is zelfverzekerd en beschikt over een groot empatisch vermogen waardoor hij in staat is om dagelijks het verschil te maken bij de klant en sollicitant.” (Jeroen)

4. Robert Buning – Talent – werkzaam voor Processionals en genomnieerd door Bianca Eder met de volgende motivatie:

“Ik vind Robert super betrokken bij de klant, hij denkt mee en ook vooruit. Hij heeft “the certain something” , hij is interested in de klant en ook de kandidaat. Kandidaten zijn zeer te spreken over hem. Secuur, doet zijn werk meer dan goed en helpt ok met vraagstukken. Qua Agency Recruiter Rookies, echt een kado. Zijn Matches kloppen gewoon en je kan op hem vertrouwen.”

En NU Stemmen!

Hieronder vind je de SurveyMonkey Enquete waarin je je stem kunt uitbrengen. LET OP: Je mag 5 stemmen uitbrengen:

1. Overall
2. Corporate
3. Interim
4. Agency
5. Talent

N.B.: Twee keer de enquete invullen is NIET toegestaan en wordt gecontroleerd. Stemmen met alleen een voornaam of nickname worden NIET meegeteld!!!

 

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world’s leading questionnaire tool.

Resultaten
De resultaten zijn nu ook realtime bij te houden, omdat we permanent de resultaten delen via deze link. Ook na het stemmen krijg je te zien wat jouw invloed op het resultaat is geweest. De stemming start traditioneel na “De Wereld Werft“, wat afgelopen donderdag 11 december werd gehouden.  Vanaf maandagochtend 15 december 11:00 uur kan gestemd worden tot donderdagavond 8 januari 23:45 uur. Dan sluit de verkiezing. Op vrijdag 9 januari zal de uitslag per categorie bekend worden gemaakt.

De Ronde Tafel
Zoals gebruikelijk sinds 5 jaar worden de winnaars uitgenodigd voor een Ronde Tafel gesprek bij Restaurant Merkelbach in Huize Frankendael. Daar delen zij hun visie op de 10 belangrijkste Recruitment Trends voor 2015 en de Recruitment Competenties die een succesvolle recruiter moet meenemen om aan die trends het hoofd te bieden. Lees hier nog het resultaat van de Ronde Tafel van 2013 na.

Emerce eRecruitment
Daarnaast waren de winnaars en de genomineerden “Special Guests” bij het Emerce eRecruitment Event. Ook dit jaar gaan ze daar een rol spelen (welke weten ze pas op de dag zelf). Emerce eRecruitment wordt in 2015 een tweedaags evenement, dus hou je agenda alvast vrij op donderdag 16 en vrijdag 17 april!

79 antwoorden
 1. Marijke van Liempt
  Marijke van Liempt zegt:

  Ik begrijp dat ik een reactie moet schrijven. De bovenstaande keuze is gemotiveerd. Moet eerlijk zeggen dat ik niet iedereen ken, maar dat zegt natuurlijk niks. Groet, Marijke van Liempt (ook recruiter, 8 jaar online / e-commerce / digital recruiter/headhunter).

  Beantwoorden
  • Bas Westland
   Bas Westland zegt:

   Beste Marijke, Een reactie is niet nodig, maar mag wel. Je keuze toelichten is niet verplicht, maar mag boven bij je stem. Overigens is alleen het uitbrengen van een stem voor de overall verkiezing noodzakelijk om je stem te laten meetellen. Als je niemand kent in een categorie hoef je daarin geen stem uit te brengen. Groeten, Bas Westland, Hoofdredacteur.

   Beantwoorden
 2. Fred Vermeulen
  Fred Vermeulen zegt:

  Farida is een buitengewone persoonlijkheid die door haar scherpe inschattingsvermogen de kandidaat op de juiste waarde weet in te schatten voor de medewerker zelf en het bedrijf.

  Beantwoorden
 3. Nicolette Korstanje
  Nicolette Korstanje zegt:

  Via deze weg stem ik graag op Dennis Damoiseaux.
  Hij toont erg veel interesse en probeerd ook daadwerkelijk een passende baan voor je te vinden.
  Dennis is zeer betrokken en geeft altijd een terug koppeling!

  Hierbij zeggende, dat ik over het algemeen recruiters erg slecht hun werk vind doen en geven geen terug koppeling.
  Kan me niet voorstellen dat ik mijn gasten/ klanten geen terug koppeling zou geven.. zou een rare wereld worden ;)

  Dennis is zeer zeker de beste recruiter die ik ben tegen gekomen!

  Beantwoorden
 4. Bif
  Bif zegt:

  Hi Bas, waarom noem je het dan niet “De meest transparante verkiezing van welke recruiter de meeste mensen kan overhalen om op hem of haar te stemmen”? Dan is het écht transparant. En wellicht is er een correlatie tussen meeste stemmen en veel, goed geleverd werk? Maar deze verkiezing zegt natuurlijk niks over invloed…

  Beantwoorden
  • Bas Westland
   Bas Westland zegt:

   Hi Bif, Die titel paste niet boven het artikel ;-) En je moet iets van de historie weten om te snappen waar de naam vandaag komt. Lees het artikel over verkiezing van 2009 maar eens na. Dan snap je het wel.

   Beantwoorden
 5. Robert Schep
  Robert Schep zegt:

  Beste Bas, Ik ben altijd zeer onder indruk van werkwijze hoe je het overbrengt. Voor mij ben je een kanjer.

  Fijne feestdagen samen met je familie.

  Groet,

  Robert Schep

  Beantwoorden
 6. Darja
  Darja zegt:

  Erg leuk initiatief, maar zo ga ik niet stemmen.
  Ik zou nooit mijn stem twee keer uitbrengen. Maar ik ga zeker niet akkoord met een clausule waarbij ik akkoord ga met het publiekelijk te schande maken van mijzelf.

  Beantwoorden
 7. berlinda
  berlinda zegt:

  Ik heb gestemd maar die laatste opmerking deed me wel even slikken. Iemand die kwaad wil kan zich zo voor jou uitgeven. Maar heb maar aangenomen dat jullie niet over een nacht ijs gaan voordat je iemand van fraude beschuldigd.

  Beantwoorden
 8. Bas
  Bas zegt:

  Waarom zijn alle velden verplicht? Ik ken mensen uit 1, hooguit 2 categorien. Dit zal gelden voor verreweg de meeste stemmers.
  Hier gaan mensen op afhaken ben ik bang. Graag aanpassen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *