Wauw. Cammio introduceert gratis cv pitch voor kandidaten (en recruiters)

Cammio - cv pitch

Een pitch met power

Het is 18 februari 2015. Het Europese video recruitment platform Cammio komt met een nieuwe tool. Je kon al met Cammio een videoselectiegesprek voeren, maar nu maakt deze award winnaar het mogelijk om een pitch van 30 seconden toe te voegen aan je cv. In deze pitch kun jij recruiters ervan overtuigen dat jij dé persoon bent voor de functie die jij ambieert. En het mooiste? De pitch is gratis en blijft maar liefst 30 dagen online staan. Okay, als je binnen no time 100 views hebt, gaat de gratis cv pitch eerder offline.

Op Cammio.com en op howtovideointerview.com kun je in slechts een paar kliks jouw motivatie opnemen. Zo kun je je als kandidaat onderscheiden van je concurrenten. En zo krijgen recruiters een goede eerste indruk van jou als kandidaat.

Cammio cv pitch

Levendige eerste indruk

Walter Hueber, mede-oprichter en CEO van Cammio, vertelt: “Wij willen graag sollicitanten een levendige eerste indruk laten maken. We werken al met vele werkgevers binnen verschillende branches, die onze live en scripted video interviews gebruiken via ons innovatieve video recruitment platform.”

Niet alleen de recruiter krijgt hiermee een goede indruk van de kandidaat. Ook de kandidaat krijgt een prettige ervaring, ook wel candidate experience genoemd. De organisatie kan zich bij het uitnodigen van de kandidaat profileren met een persoonlijke boodschap en informatie over het werken bij deze werkgever. Deze boodschappen vinden ook plaats via video en worden daarmee direct persoonlijk. En door de hoge frequentie aan communicatie, denk bijvoorbeeld aan bevestigingen, weet de kandidaat waar hij aan toe is. En om de ervaring zo plezierig mogelijk te maken, biedt Cammio de mogelijkheid om te oefenen met het videosolliciteren. Zo kun je als sollicitant een ontspannen indruk maken (bron: Recruitmentmatters.nl). Met de nieuw toegevoegde pitch kunnen kandidaten hun carrièrekansen nog eens verder vergroten. Want je kunt hier alles in de strijd gooien om te laten zien waarom ze met jou zeker verder moeten praten.

Snelle innovaties

De ontwikkelingen bij Cammio gaan snel. Zo hebben ze nog geen maand geleden een app voor zowel Android als iOs mobiele apparaten gelanceerd. Met deze app kun je als kandidaat via je mobiele telefoon of je tablet gebruik maken van het video recruitment platform. Vanaf nu is het ook mogelijk om met je mobiel of tablet je pitch aan te maken, in enkele minuten tijd.

De voordelen van videoselectie

Marktleiders zoals ManpowerGroup Solutions, SONOS EMEA, European Stability Mechanism en Metro Cash &  Carry maken al succesvol gebruik van de mogelijkheden van Cammio. Geen lange reistijden of ingewikkelde  planningen meer voor deze bedrijven. Zij gaan voor de eerste indruk via video. En besparen daarmee op hun recruitmentkosten. En het gemak. Overal waar je toegang hebt tot internet kun je werken met Cammio. Een win-win situatie dus voor zowel kandidaten als recruiters. De techniek staat voor niets!

Wil je meer informatie? Ga naar Cammio.com
Wil je meteen zo’n gratis cv pitch opnemen? Ga naar Cammio.com en op howtovideointerview.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *