Website live

Vorige week heb ik mijn website, www.interimintelligence.nl, live gezet. Eigenlijk het sluitstuk sinds ik voor mezelf begonnen ben juli 2008. [[image:logo_interim_intelligence_copy2.jpg::left:1]]Natuurlijk is een website nooit af en moet er nog heel wat aan gebeuren. Maar het begin is er dus. Het is interessant om aan de slag te gaan met zaken waar je zelf over adviseert.

Dat is ook de reden dat ik zelf mijn website wilde ‘bouwen’, met alle beperkingen van dien (zoals je merkt wanneer je de website niet bekijkt in resolutie 1024 x 768). Maar pas als je met je poten in de klei hebt gestaan, kun je iemand van echt waardevol advies voorzien.

Zo ben ik dus – onder andere om zoekmachinefähig te worden – fanatiek met keywordresearch aan de slag gegaan. Ieder begrip dat ook maar iets met de arbeidsmarkt of met recruitment te maken heeft heb ik langs zien komen. Keuzes maken is dan het moeilijkst. Welke woorden ga je gebruiken om jezelf in de markt te zetten? Zoek je de concurrentie op of ga je voor authenticiteit?

En als het dus om kennis draait, zoals bij Interim Intelligence, zul je dat moeten laten zien. Het dwingt je om scherpe teksten te schrijven, met goeie feiten, zonder al te langdradig te worden.

Maar goed, neem eens een kijkje op de site en vertel me wat je ervan vind. Want vrij naar Muhammed Ali: als ze van beschimmeld brood penicilline kunnen maken, dan kan er zeker iets van deze website gemaakt worden!

3 antwoorden
  1. jolanda
    jolanda zegt:

    ik ben helaas 1 van de mensen die meteen de website verlaat als ’t zwart voor m’n ogen wordt. Misschien ben ik een uitzondering? In elk geval succes!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *