Wekelijkse sollicitatietip op Monster ICT Community

Vanaf vandaag ga ik wekelijks een sollicitatietip verzorgen op de ICT Community van Monsterboard.

Vandaag ging de eerste live: maskeer je leeftijd. Eén van mijn stokpaardjes, dus de tips zullen je wel bekend voorkomen. Alhoewel ik een aardige voorraad aan tips heb, wil ik jullie toch graag om hulp vragen. Want uiteraard weet ik niet alles en leer ik nog dagelijks bij van slimme kandidaten en dito collega’s. Dus heb je een leuke anekdote, waarbij je als selecteur verrast bent door een sollicitant, deel het met me en ik ga het publiceren op Monster. Uiteraard met bronvermelding (tenzij je anoniem wilt blijven natuurlijk). Uiteraard zijn ook suggesties van mensen die zelf een idee succesvol hebben toegepast in een sollicitatie, meer dan welkom. De ICT Community is een groot forum (de actuele bezoekersaantallen houden jullie van me tegoed), waardoor je tips door een breed publiek zullen worden gelezen. Ook als jullie mijn tip van de week alles behalve goed vinden, aarzel niet om het me ongezouten mee te delen! Elke woensdag zal er een nieuwe tip verschijnen. Hou ze in de gaten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *