Wilco Verdoold

Wilco Verdoold is senior consultant en managing partner bij Budeco. Daar helpt hij organisaties te innoveren en diensten te ontwikkelen. Door venieuwende concepten praktisch te vertalen naar bruikbare bedrijfstoepassingen.

Wilco is gespecialiseerd in het toepassen van moderne vormen van communicatie en innovatieve toepassingen van internet. Hij verzorgt regelmatig lezingen en (gast) colleges bij diverse instellingen.
Zijn aandachtgebieden zijn o.a. strategie, innovatie, marketing, HRM en business development. Als nevenwerkzaamheden verzorgt hij regelmatig lezingen en (gast)colleges, is hij actief als coach en blogt hij op diverse sites.

Opleiding
Wilco is cum laude afgestudeerd in de Hogere Informatica (HIO) waarbij hij zich specialiseerde in de Bestuurlijke Informatiekunde (BIK). Hij deed zijn Master of Science opleiding op het grensvlak van moderne IT en bedrijfskunde en studeerde af op het onderwerp e-Business models. Daarnaast volgde hij een verschillende postdoctorale opleidingen veelal met een sterke bedrijfskundige component.

Werkervaring
Tot 1998 was Wilco zijn werkgebied: internet en intranet (van strategie tot realisatie en inbedding) en moderne systeemontwikkeling. Zijn opdrachtgevers waren onder andere Nationale Nederlanden, ING en Campina Melkunie. In 1998 is Wilco gaan werken bij CIBIT (het huidige DNV/CIBIT). Als senior adviseur op het grensvlak van IT en Organisaties waren zijn belangrijkste adviesgebieden: e-business, innovatie, verandermanagement en kennismanagement, inclusief daaraan gerelateerd gebieden als content management, portals, communities, e-technology en kennisinfrastructuren. Hij werkte onder andere voor Sara Lee/DE, Philips, ABN AMRO, ING, WTC Amsterdam en verschillende ministeries. Van 2003 tot augustus 2009 is hij toegetreden in het directieteam van Sogyo waar hij zich o.a. richte op de kwalitatieve en kwantitatieve groei van de organisatie. Sinds augustus 2009 is hij mede-eigenaar en senior consultant bij Budeco

Budeco

Budeco B.V. richt zich op Business Development in de zakelijke
dienstverlening. Vanuit een multi-disciplinair perspectief helpt Budeco
bedrijven te innoveren en nieuwe diensten te ontwikkelen. Daarbij
specialiseert Budeco zich in projecten die raakvlakken hebben met
moderne vormen van marketing en communicatie, en innovatieve
toepassingen van internet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *