Wiljo van Essen

In 2006 heb ik mijn studie organisatiepsychologie (Universiteit
Utrecht) afgerond en ben ik meteen aan de slag gegaan met een tijdelijk
project op mijn voormalige stageplek.

Na afronding van het tijdelijke project op mijn voormalige stageplek ben ik aan de slag gegaan bij e-people waar ik mij full time heb bezig gehouden met het Microsoft TalentLab. Tegenwoordig ben ik werkzaam als Community Manager en Online Recruiter bij de wereld van ikki (www.ikki.nl). In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek fietser, zowel op de
moutainbike als op de racefiets. 

  • Sinds mei 2009 werkzaam bij de wereld van ikki
  • maart 2007 – april 2009 Research Consultant bij e-people (dedicated Microsoft Talent Lab).
  • Non profit ervaring opgedaan met de implementatie van een database ten behoeve van een website.
  • Hobby’s: fotografie, mountainbiken, wielrennen, muziek (dj).

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] over de MVO aspecten van ICT, internet en social media, maar ook die van personeel en loopbaan. Wiljo van Essen, Community Manager bij IKKI zal een rubriek”The making of” van bedrijfsprofielen op […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *