Youropi.com is live

Maanden geleden schreef ik op Emploit over mijn nieuwe avontuur: Youropi.com. De website is nu live!
Leuk om te vermelden is dat de technische realisatie van Youropi.com in handen is van medeblogger Peter Horsten die met Goyello IT services actief is.[[image:youropi_com_logo_s_copy1.jpg:youropi.com logo:center:0]]

Ja, ik ben dus degene die Peter van het bloggen afhoudt. Via Emploit zijn we eigenlijk met elkaar in contact gekomen. Ik zocht een webbouwer en Peter zocht klanten. Bas vervulde de intermediair functie en zo was de cirkel snel rond. En ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de samenwerking. Met jarenlange internetervaring ben ik geen makkelijke klant. De hoge eisen die ik stelde zijn meer dan waar gemaakt. Youropi.com is nog lang niet af maar gelukkig is de eerste versie nu zichtbaar. Neem een kijkje op Youropi.com , ik hoor graag jullie feedback.

2 antwoorden
  1. Peter Horsten
    Peter Horsten zegt:

    @John: Het was (en is) een waar genoegen om bij te dragen aan zo’n leuke portal. De ontwikkelaars genieten nog iedere dag van de nieuwe dingen die ze aan het maken/bedenken zijn!

    Tja, en sorry dat ik op emploIT dus inderdaad wat achterbleef. Nogmaals de meest productieve blogger zal wel niet lukken, Gdansk moet immers ook goed gevuld worden op http://www.youropi.com!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *