Meest Invloedrijke Recruiter 2010

LauwerkransAfgelopen jaar werd middels een open verkiezing op Twitter en deze blog Roos van Vugt gekozen tot “Meest invloedrijke recruiter van 2009”. Aanleiding voor deze – alternatieve – verkiezing was het rumoer rond de verkiezing van Geert-Jan Waasdorp tot “Meest invloedrijke werver van 2009“. Daar waar die verkiezing dit jaar niet meer wordt herhaald, gaan we de goede gewoonte hier WEL voortzetten. Mede omdat de rondetafel discussie met de winnaars (Roos van Vugt, Jeroen Kneppers, Michel Rijnders en Marcus Hinrichs) daarna een heel mooi stuk opleverde over de recruitment trends voor 2010 en de daaruit voortvloeiende eisen die aan de recruiter van de toekomst worden gesteld. Dat stuk werd gevolgd door een veelbesproken artikel in mijn rubriek “Van twee kanten” op Recruitment Matters met als titel “Gaat de recruiter verdwijnen?“. Kortom, alle reden om de verkiezing ook dit jaar – ondanks het gemis van onze side kick – gewoon te laten doorgaan. Hoe zijn de spelregels?

1. Als je iemand nomineert moet dat iemand zijn die momenteel actief is als recruiter, bureau of corporate;

2. Jezelf nomineren of op jezelf stemmen is er niet bij;

3. Op mij stemmen is er niet bij;

4. Alleen publiekelijk uitgebrachte stemmen gelden, dat wil zeggen door een reactie onder dit artikel te plaatsen of door een tweet te sturen aan @EmploITBlog, de twitteraccount van deze blog. Gebruik daarbij de hashtag #MIR2010;

5. Je kunt stemmen tot en met donderdag 6 januari 2011 23:59, daarna sluit de verkiezing;

6. Je kunt maar 1 stem uitbrengen;

7. Je kunt alleen stemmen met een reactie op deze blog of een twitter account die tot een natuurlijk persoon is te herleiden. Stemmen met bedrijfstwitteraccounts of (deels) anonieme afzenders op dit blog worden niet meegeteld.

Ben benieuwd naar jullie nominaties en voorkeuren en wens jullie alvast een heerlijke Kerst en een gezond en gelukkig 2011.

621 reacties
 1. Clary Pijanppel
  Clary Pijanppel zegt:

  Ik breng mijn stem uit op KAY GOEDHARDT.
  Een pracht collega, altijd maakt hij tijd om je verder te helpen. Hij geeft mooie tips. Hij blijft objectief en is ook eerlijk!
  M.a.w. een topper!! iemand waarop je kunt bouwen.

  Beantwoorden
 2. Coco Baggelaar, arts
  Coco Baggelaar, arts zegt:

  Kay Goedhardt als meest invloedrijke recruiter, vanwege zijn inzet en persoonlijke manier van omgang zowel in werk als daarbuiten. Een lekker positief joch!
  Meer van dit soort mensen!

  Beantwoorden
 3. Marco Leijenhorst
  Marco Leijenhorst zegt:

  Hoewel hij deze verkiezing helemaal niet nodig heeft, nomineer volkomen overtuigd en volstrekt objectief:…Jasper de Weerdt…!
  Jasper is een meester in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Hij gaat hierbij uit van het resultaat, niet van het middel. Een recruiter in hart en nieren! Voor mij niet alleen de recruiter met de meeste invloed, ook met de meeste impact!

  Beantwoorden
 4. Hendrikdevlieg
  Hendrikdevlieg zegt:

  Ik stem op Marcel Rietveld, hij = absoluut de #MIR2010

  Marcel weet op geniale wijze gebruik te maken van de mogelijkheden die de verschillende social media hem bieden, een echte trendsetter!

  Beantwoorden
 5. Alphons IJs
  Alphons IJs zegt:

  Ik ken de andere kandidaten helaas niet, maar al zou ik die wel kennen kom ik toch tot dezelfde conclusie:

  Kay Goedhardt is de beste (en Regina te R. kan er ook wat van)

  Beantwoorden
 6. jordi Spruyt
  jordi Spruyt zegt:

  Mijn stem gaat uit naar kay goedhardt, Hij heeft een scherpe blik en weet zijn ervaring ronduit goed toe te passen in zijn werkgebied. In zijn carriere heeft hij een duidelijke stempel weten te zetten als invloedrijke recruiter. We zullen nog veel van hem horen!

  Beantwoorden
 7. marjolein jonkman
  marjolein jonkman zegt:

  Zowel intern, extern, online en offline is kay Goedhardt een invloedrijke recruter. De exacte definitie is van invloedrijk is uitgebreid en kan vanuit diverse visies bekeken worden. maar hoe je het ook bekijkt en welke definitie je eraan geeft, Goedhardt springt er bovenuit!

  Beantwoorden
 8. Nienke Goed
  Nienke Goed zegt:

  Mijn stem gaat uit naar kay goedhardt. Een topper in zijn vakgebied en zal nog veel van zich laten horen in de komende jaren. Hij heeft al diverse sporen achtergelaten binnen de recruitement en zal nog veel invloed uitoefenen,

  Beantwoorden
 9. Babette Scholte
  Babette Scholte zegt:

  Mijn stem gaat naar Jasper de Weerdt van Achmea Coorporate Recruitment. Jasper is recruiter pur sang, heeft een behoorlijk netwerk opgebouwd en weet voor onze vacatures altijd de beste kandidaten te vinden.

  Babette Scholte
  HR Vastgoed
  Syntrus Achmea

  Beantwoorden
 10. Annelie westerbaan
  Annelie westerbaan zegt:

  Kay Goedhardt!! Hij is een persoon waar je op kunt bouwen en is een echte strateeg. Hij weet zijn kennis en kunde goed in te zetten om zichzelf én een ander verder te helpen in zijn of haar carrière, c!hapeau

  Beantwoorden
 11. Linda Luidens
  Linda Luidens zegt:

  Graag nomineer ik Karin Luidens (Amerpoort) als meest invloedrijke Recruiter 2010.

  Het winnen van de Publiekscursor 2010, waarmee de meest aantrekkelijke recruitmentsite door het publiek wordt benoemd, is het de kroon op haar werk in 2010.

  Daarnaast werkt haar enthousiasme aanstekelijk, is haar interesse in social media inspirerend en haar hang naar innovatieve ideeën/activiteiten binnen het vakgebied bewonderenswaardig. Dit alles heeft als gevolg dat het aantal vacatures is teruggedrongen en Amerpoort goed op de kaart is gezet als werkgever.

  Kortom, zij heeft alles in huis om de meest invloedrijke Recruiter 2010 te worden!

  Beantwoorden
 12. Marga Tiemessen
  Marga Tiemessen zegt:

  Ik stem op Jasper de Weerdt. Op alle fronten aanwezig. Is zeer allert, staat overal open voor. Een echte social media man dus overal te vinden. Een goede prater en weet heel goed waar hij het over heeft. Wat mij betreft dus een topper.

  Beantwoorden
 13. Syl
  Syl zegt:

  Ik stem op Kay Goedhardt als Recruiter van 2010, omdat ik veel positiefs over zijn prestaties heb gehoord binnen de ING/NN organisatie en
  van anderen die hem op dit werkgebied kennen (via DPA) en
  zijn carriere volgen.

  Beantwoorden
 14. Jacqueline Loerakker
  Jacqueline Loerakker zegt:

  Ik vind Kay een kei van een recruiter! Hij heeft een goed netwerk, verdiept zich goed in wat de businessn odig heeft aan nieuwe mensen, is open en betrokken

  Beantwoorden
 15. Paul K. Baggelaar
  Paul K. Baggelaar zegt:

  Ik stem op Kay Goedhardt voor Meest Invloedrijke Recruiter 2010. Zijn creatieve stijl en zijn gedrevenheid hebben er mijns inziens mede toe bijgedragen dat ING ondanks de crisis geen grote problemen met de personeelsbezetting heeft gekend.

  Beantwoorden
 16. Moniek Morsink
  Moniek Morsink zegt:

  Mijn stem gaat naar Marcel Rietveld omdat hij ‘up-comming’ is en daarbij bij Alliander het e-recruitment op een hoger plan heeft weten te zetten. Hij is een sterke netwerker die niet te beroerd is om anderen wegwijs in e-recruitment en social media te maken. Daarnaast weet hij tussen door nog een groot aantal plaatsingen te realiseren.

  Beantwoorden
 17. Valeri Berns
  Valeri Berns zegt:

  Wil graag stemmen….maar wat is invloedrijk en wie willen we beinvloeden?
  Ons eigen incrowd recruitment wereldje, CEO’s/bestuurders van Nl die echt moeten in gaan zien dat het mis gaat met hun organisaties als ze niet meer aan Talentmanagement gaan doen en recruitment beter moeten gaan organiseren? De politiek in Den Haag die de arbeidsmarkt op slot zet waardoor grote groepen mensen naast de arbeidsmarkt komen te staan en we toch tekorten hebben?
  Ken eigenlijk toch weinig recruiters die op dat niveau in staat zijn te beinvloeden terwijl daar nu juist de mensen beinvloed moet worden de komende jaren om recruitment verder te krijgen.

  Laten we volgend jaar eerst bij stil staan bij de definitie voordat we stemmen.

  Voor nu stem ik op Laura Baselaar omdat ze in staat is om binnen een heel moeilijk organisatie echt wat voor elkaar te krijgen met haar team. Daarvoor de juiste mensen moest beinvloeden, dat in heel korte tijd deed en nu ook nog aansprekende resultaten haalt. En natuurlijk om dat ze een POWERVROUW is;-)

  Beantwoorden
 18. Frederike Lengers
  Frederike Lengers zegt:

  Met stip op 1: Jasper de Weerdt! Hij is zeer toegankelijk (en vindbaar) voor potentiële kandidaten. En dat is prettig voor alle partijen.

  Beantwoorden
 19. Wieger Wagenaar
  Wieger Wagenaar zegt:

  Mijn stem gaat naar Jasper de Weerdt, recruiter Achmea. Laat een enorme drive en ambitie zien, waarbij waanzinnig goed gebruikt gemaakt wordt van social media. Heeft een groot netwerk en weet met zijn team op creatieve wijze de vacatures van ons mooie bedrijf in te vullen.

  Beantwoorden
 20. Chrystel
  Chrystel zegt:

  Mijn stem gaat naar Marcel Rietveld. Deze top (social)networker zet zich buiten zijn reguliere werkzaamheden volledig in om collega’s en buiten Alliander mensen mee te nemen in de wereld van Social Media.
  Hij heeft binnen Alliander een beweging op gang gebracht met enorm positieve gevolgen. Marcel, mijn stem is voor jou!

  Beantwoorden
 21. Ruth Vermeer
  Ruth Vermeer zegt:

  invloed heb je als je in staat bent ruim 800 man op de been te krijgen voor een event dat haast niet zonder stotteren is uit te spreken en dan bedoel ik The Recruitment Industry Dance Event.
  Als iemand de titel Meest Invloedrijke Recruiter verdient, dan is het wel Rob van Elburg.

  Beantwoorden
 22. Amarentia van Leeuwen
  Amarentia van Leeuwen zegt:

  Kay Goedhardt is in mijn ogen de Meest Invloedrijke Recruiter van 2010, simpelweg omdat hij enthousiast is. Ernorm veel passie heeft in zijn werk, het is een genoegen om mee samengewerkt te hebben.

  Beantwoorden
 23. Hans van der Geest
  Hans van der Geest zegt:

  Ik stem op Jasper van de Weerdt; voor mij absoluut de meest invloedrijke recruiter. Dankzij zijn activiteiten op LinkedIn ben ik in Achmea geïnteresseerd geraakt en heb ik daar nu een leuke job.

  Beantwoorden
 24. Joan Esteve i Manasanch
  Joan Esteve i Manasanch zegt:

  Kay zijn werk is met name onderscheidend geweest in zijn recruitment rol binnen ING Finance en Risk: zijn sociale media activiteiten, zijn pragmatische werkwijze, zijn werkzaamheden tbv mobiliteit, alsmede zijn divisie overstijgende recruitmentadviezen hebben bijgedragen dat ING ondanks de crisis een favoriete werkgever in Nederland is gebleven.

  Kay Goedhardt is in mijn ogen de Meest Invloedrijke Recruiter van 2010

  Beantwoorden
 25. Peggy Koopman
  Peggy Koopman zegt:

  Ik stem op Kay Goedhardt als Meest Invloedrijke Recruiter van 2010! Kay”s inzichten in hoe je je netwerken kunt gebruiken en de energie waarmee hij deze inzichten overdraagt, geven voor mij de doorslag.

  Beantwoorden
 26. Patrick
  Patrick zegt:

  Jasper de Weerdt

  Maakt erg slim gebruik van nieuwe media om functies onder de aandacht te brengen. Dankzij zijn inspanningen werk ik nu bij Syntrus Achmea.

  Beantwoorden
 27. Chris van Bruggen
  Chris van Bruggen zegt:

  Jasper de Weerdt natuurlijk!

  Een zeer plezierige, oprecht geinteresseerde en pro actieve recruiter die goed gebruik maakt van zowel meer traditionele als social media om jouw doel te bereiken!

  Beantwoorden
 28. Sijkwang Meijer-wong
  Sijkwang Meijer-wong zegt:

  Uit eigen ervaring ken ik Jasper de Weerdt als recruiter. Hij reageert snel, is persoonlijk en spontaan. Mijn beste ervaring tot nog toe. Daarom stem ik op Jasper.

  Beantwoorden
 29. Marc Drees
  Marc Drees zegt:

  Kay Goedhardt mag het natuurlijk nooit worden! Als Sinterklaas heeft hij op het RIDE event mijn geloof in de goedheiligman voorgoed in rook op laten gaan. En dat mag niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom stem ik niet op Kay Goedhart.

  Maar op wie moet ik dan wel stemmen?

  Het probleem is dat ik weliswaar heel wat recruiters ken, maar wie is nou de Meest Invloedrijke onder hen? En wat is eigenlijk het meest invloedrijk?

  Is dat de recruiter die het meest in de aandacht probeert te komen? Want dan zijn het de mediageile Dennis Huijzers of Martijn Smit die met de prijs naar huis horen te gaan. Maar dat stuit mij weer enorm tegen de borst.

  Is het dan misschien de man die overal zijn naam zoveel mogelijk probeert te laten vallen? Want dan is Jacco Valkenburg (a.k.a. de wethouder Hekking van recruitment) de vanzelfsprekende winnaar. Maar ook daar ben ik niet content mee.

  Moet het dan een afscheidscadeau worden voor Valeri Berns. De powervrouw die plotsklaps YER blijkt te gaan verlaten? Nee, het kan natuurlijk geen prijs worden omdat iemand vertrekt.

  Twitterdiva Van Vugt won vorig jaar en een herhaling van zetten devalueert een prijs. Zeker omdat Roos natuurlijk helemaal geen recruiter meer is maar een bekende Nederlander.

  Bas Westland verdient een prijs, al was het alleen maar omdat hij deze uitverkiezing heeft verzonnen. Maar als ik een stem op hem uitbreng is die ongeldig. Ja, daar schiet ik ook niets mee op.

  Maar, maar… hoe kan ik hem nou over het hoofd zien. De man die stukjes schrijft en e-mails stuurt waar ik zelden een snars van begrijp. De man die mijn afbeelding boven minimaal 6 pispakken hangt. De man die HET recruitment event van het jaar organiseert en die na deze nominatie mij eindelijk de felbegeerde prijs van beste recruitment blogger van 2011 gaat bezorgen! Ik het het natuurlijk over Rob van Elburg! Jawel, mijn stem gaat naar dit partybeest!

  En nogmaals; Kay Goedhardt mag het natuurlijk nooit worden!!

  Beantwoorden
 30. Wouter Kaijser
  Wouter Kaijser zegt:

  Mijn collega Kay Goedhardt is een prachtige vakidioot die mede door zijn enthousiasme in mijn ogen absoluut de meest invloedrijke recruiter van 2010 is geweest

  Beantwoorden
 31. Mariska
  Mariska zegt:

  Ha ik nomineer Karin Luidens! Goede netwerker, sociaal, hart voor zowel medewerkers als client! Recht door zee, oprecht, sociaal bewogen. Zet m op!

  Beantwoorden
 32. Gerda galinarius
  Gerda galinarius zegt:

  Mijn stem gaat uit naar Kay Goedhardt, net als vele anderen zie ik. Dit is niet voor niets. Hij heeft een netwerk dat verder reikt dan zijn huidige functie en weet deze zorgvuldig te onderhouden. Een plezier om met hem samen te werken

  Beantwoorden
 33. Liesbeth Post
  Liesbeth Post zegt:

  Ik stem op Jasper de Weerdt. Een recruiter in hart en nieren, die alle mogelijke invloed (netwerk, -social- media, persoonlijke drive en enthousiasme) inzet om de juiste mens op de juiste plaats te krijgen!

  Beantwoorden
 34. Dirk Wegstapel
  Dirk Wegstapel zegt:

  Mijn stem gaat naar Kay Goedhardt.

  Zijn werkwijze en visie zijn van een dermate hoog niveau, dat hij de meest invloedrijke recuiter moet zijn!

  Beantwoorden
 35. Hélène Pragt
  Hélène Pragt zegt:

  Ik stem op Jasper de Weerdt. Super hoe hij Achmea naar onze arbeidsmarkt vertegenwoordigd, recruitment voor Achmea op de kaart heeft gezet en voor ons de goede mensen binnenhaalt.

  Beantwoorden
 36. Regina te Raa
  Regina te Raa zegt:

  Wat wil ik graag op Kay stemmen maar wat is dat lastig op deze site. Ik hoop maar dat ik op deze manier mijn stem uitbreng maar een echte stemknop boven aan de site zou zeker helpen.

  Beantwoorden
 37. Mennolt Roorda
  Mennolt Roorda zegt:

  Mijn stem gaat naar Jasper de Weerdt. Innovatief, out-of-the-box denken, cooperatief, hartelijk en tegelijk verrassend. Voor mij een voorbeeld voor de recruitmentbranche! Daarnaast door zijn actieve bemoeienis met Social Media een pionier met genoeg eigenwijsheid om zijn eigen pad te trekken. Go go Jasper.

  Beantwoorden
 38. Ellen Boonen
  Ellen Boonen zegt:

  Ik stem op Jasper de Weerdt omdat hij zijn contacten goed onderhoudt o.m. middels social media. Hij is vasthoudend, duidelijk in wat hij wil, sympathiek en weet een hoog guneffect te creeren.

  Beantwoorden
 39. Roland Witteman
  Roland Witteman zegt:

  Jasper Jasper Jasper Jasper Jasper Jasper Jasper Jasper Jasper Jasper Jasper de Weerdt Weerdt Weerdt Weerdt Weerdt Weerdt Weerdt!!!!

  HELD!

  Beantwoorden
 40. Debora van praag
  Debora van praag zegt:

  Mijn stem gaat naar Kay Goedhardt!!

  Kennis, enthousiasme, doorzettingsvermogen, zakelijk, sociaal en een ambassadeur voor het bedrijf waarvoor hij zich inzet.

  Beantwoorden
 41. Mark de Dreu
  Mark de Dreu zegt:

  Mijn stem gaat naar Jasper de Weerdt.

  Ik heb een aantal recruiters meegemaakt de afgelopen periode en (helaas voor de beroepsgroep) was ik onder de indruk van hun vaak slechte voorbereiding, beperkte gesprekstechniek, onnauwkeurigheid en onzorgvuldigheid. Hoewel ik Jasper slechts zeer beperkt meegemaakt heb, steekt Jasper hier zondermeer positief bij af.

  Daarom geef ik hem graag mijn stem!

  Beantwoorden
 42. Sandra van Blitterswijk
  Sandra van Blitterswijk zegt:

  Mijn stem gaat met volle overtuiging uit naar Jasper de Weerdt! Jasper heeft passie voor recruitment, onderhoudt een uitstekend netwerk via diverse kanalen, is succesvol, zorgt voor een hele hoge klanttevredenheid en is een top collega om mee samen te werken.

  Beantwoorden
 43. Niels Nieboer
  Niels Nieboer zegt:

  Zonder twijfel ‘matchmaker’ Jasper de Weerdt. Hij weet als geen ander door middel van effectief inzetten van social media de juiste personen te bereiken en raken. Hij is een professional en netwerker pur sang, zonder dat het ‘gemaakt’ is. Hij blijft oprecht geinteresseerd en breed geinformeerd, en heeft aan een half woord genoeg om de juiste match te maken. Hij is inspirerend, toont lef en wijkt af van de geijkte paden om zoen doel te bereiken, zonder zichzelf op te dringen weet hij nieuwsgierigheid op te wekken.

  Beantwoorden
 44. Annemieke Kaasjager
  Annemieke Kaasjager zegt:

  Ik stem op Kay Goedhardt, wie anders?
  Hij is een creatieve recruiter met verstand van amc, heeft het grootste netwerk ooit, weet mensen te inspireren en te motiveren, kan boeiend en verfrissend presenteren en is bovendien nog een super aardige vent.

  Sorry Martijn…….

  Beantwoorden
 45. Marion Pinky
  Marion Pinky zegt:

  Ik stem op Karin Luidens!
  En dan hoor ik hier nu een verhaaltje te vertellen waarom, maar lieve mensen, kom op iedereen weet dat Karin de meest invloedrijke recruiter is van 2010!

  Beantwoorden
 46. Alex Landman
  Alex Landman zegt:

  Kay Goedhardt zijn recruitmentdviezen zijn erg pragmatisch en goed. Dus het opvolgen hiervan is altijd een win-win situatie. Zijn invloed is dus zeer sterk en gewenst.

  Beantwoorden
 47. Mascha van Leuven
  Mascha van Leuven zegt:

  Mijn stem gaat naar Karin Luidens!
  Ze is creatief, innovatief, vindingrijk en een kleurrijk persoon!
  Je kan niet om haar heen!

  Beantwoorden
 48. Paul de Widt
  Paul de Widt zegt:

  Voor mij is Kay Goedhardt de Meest Invloedrijke Recruiter van 2010, omdat Kay met name onderscheidend geweest in via zijn sociale media activiteiten, zijn pragmatische werkwijze en zijn werkzaamheden tbv mobiliteit.

  Beantwoorden
 49. Emely Dekkers
  Emely Dekkers zegt:

  Mijn stem gaat naar Karin Luidens. Ik vind het knap zoals zij Amerpoort naar buiten toe op de kaart zet.
  Ontzettend belangrijk in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt.

  Beantwoorden
 50. Astrid Duindam
  Astrid Duindam zegt:

  Kay Goedhardt is in mijn ogen de Meest Invloedrijke Recruiter van 2010, denkt actief mee, geeft goede adviezen en is erg betrokken

  Beantwoorden
 51. Gea Sijpkes
  Gea Sijpkes zegt:

  Gea Sijpkes vindt Karin Luidens de beste recruiter aller tijden. Proactief, meedenkend en enthousiast. Vooruitlopend op het gebied van social media en van daaruit maximale aansluiting bij de jongeren.

  Beantwoorden
 52. Bjorn Soeteman
  Bjorn Soeteman zegt:

  Mijn stem gaat naar Kay Goedhardt omdat hij in staat is zowel via de sociale media als via de reguliere weg aan goede mensen te komen.

  Beantwoorden
 53. Coos Bahlmann
  Coos Bahlmann zegt:

  De meest invloed-rijke recruiter op dit moment is absoluut Karin Luidens. Ze is pro-actief, erg creatief, heeft veel kennis van social media en weet de betere- juiste- kandidaten aan te trekken. Daar gaat het om. Niet voor niets ook winnaar van de PCM media Publieksprijs van 2008!

  Beantwoorden
 54. Jessica van der Meer
  Jessica van der Meer zegt:

  Ik stem Jasper de Weerdt. De invloedrijkste recruiter en waarom: zijn manier van (net-)werken, enthousiasme, kritische blik en professionaliteit!

  Beantwoorden
 55. Pim vd Biezen
  Pim vd Biezen zegt:

  Mijn stem gaat uit naar Marcel Rietveld,

  Zijn kwaliteiten als recruiter staan volgens mij buiten kijf, maar waar Marcel echt in excelleert is de nieuwe social media. Als e-recruiter heeft hij mij zeer goed bijgestaan met zijn kennis en adviezen bij mijn onderzoek naar de impact van social media binnen]organisaties.

  Beantwoorden
 56. Bert Schouws
  Bert Schouws zegt:

  Jasper de Weerdt is voor mij de meest invloedrijke recruiter van 2010.

  Proactief, overtuigend, zorgt altijd voor een goede match.

  Beantwoorden
 57. Erwin Haak
  Erwin Haak zegt:

  Kay Goedhardt, staat altijd klaar voor zijn collega’s, is altijd up to date wat social media betreft en een heel prettige collega om mee samen te werken.

  Beantwoorden
 58. Mark Schellinger
  Mark Schellinger zegt:

  Mijn stem gaat naar Jasper de Weerdt. Een fantastische teamspeler met allure van een popster! Een enorme drive gaat achter hem schuil, tezamen met een proactieve instelling.

  Beantwoorden
 59. jacqueline verpals
  jacqueline verpals zegt:

  jasper de weerdt is de meest invloedrijke recruiter van 2010
  dit doet hij super, passende kandidaten , proactief en meedenkend

  Beantwoorden
 60. Dorien Dullaert
  Dorien Dullaert zegt:

  Ik zie dat Jasper de Weerdt veel stemmen krijgt, maar dat komt omdat jullie Marcel Rietveld nog niet kennen…!!! Want hij heet dan Marcel Rietveld, maar je kunt hem ook Marcel de Recruiter noemen!! Een kei van een vent!! Mijn stem dus voor Marcel en er zullen er nog velen volgen….

  Beantwoorden
 61. Dim Baars
  Dim Baars zegt:

  Stem op Jasper de Weerdt. De manier waarop Jasper alle beschikbare media gebruikt en daarmee niet alleen vacatures ingevuld krijgt maar daarnaast een brede publieke aandacht voor zijn vak genereert en brede discussies daarover aangaat om zijn en ons gezichtsveld te verbreden, gaat veel verder dan wat verwacht mag worden van een recruiter.

  Beantwoorden
 62. yvette van der vliet
  yvette van der vliet zegt:

  Ik stem op Kay Goedhardt!
  Passie, betrokken, enthousiast, vakbekwaam zijn zo maar een paar typeringen die direct bij me opkomen.

  Beantwoorden
 63. Dennis
  Dennis zegt:

  Jasper de Weerdt! Dit jaar bewezen op meerdere terreinen uitstekend uit de voeten te kunnen. Sterke professionele en sociale skill set in huis. Keep up the good work Jasper!

  Beantwoorden
 64. cindy van de Pas
  cindy van de Pas zegt:

  Ik nomineer Jasper de Weerdt. Jasper is niet alleen een hele goede recruiter maar ook een hele gezellige collega! Hij is mbt social media een expert!

  Beantwoorden
 65. Bert Rensen
  Bert Rensen zegt:

  Jasper de Weerdt is meest invloedrijke, creatiefste en online meest continu bezige recruiter. Dat laatste is voor mij een belangrijke gegeven. Recruitment gebeurt tegenwoordig online. Dus dáár moet je zijn. En dáár is Jasper dus ook.

  Beantwoorden
 66. Peter Spaans
  Peter Spaans zegt:

  Jasper de Weerdt is voor mij de meest invloedrijke recruiter. Via LinkedIn promoot hij recruitment doorlopend en weet ook anderen die hier niet dagelijks mee bezig zijn te interesseren! Compliment vanuit de lijn!

  Beantwoorden
 67. Remco Artz
  Remco Artz zegt:

  Ik stem op Marcel Rietveld.

  Marcel is dé recruiter op Social Media gebied binnen Alliander. Vol passie en enthousiame geeft hij zich 200% hiervoor.

  Beantwoorden
 68. Elsbeth van Damme
  Elsbeth van Damme zegt:

  Ik stem op Kay Goedhart! Kay is naar mijn ervaring een open en gedreven recruiter die een duidelijk doel voor ogen heeft en daarnaast zeer prettig is om met te schakelen!
  Veel succes!

  Beantwoorden
 69. Linda Raven
  Linda Raven zegt:

  Ook mijn stem is voor Jasper de Weerdt als meest invloedrijke recruiter 2010. Enorm veel enthousiasme voor het vak en social media in het bijzonder.

  Beantwoorden
 70. Rutger Muurling
  Rutger Muurling zegt:

  Jasper de Weerdt van Achmea is uiteraard de beste recruiter! Uitstekend gebruik van social media en erg zichtbaar voor iedereen.

  Beantwoorden
 71. Michael Lothmann
  Michael Lothmann zegt:

  Dat kan alleen maar Jasper de Weerdt van Achmea zijn. Professioneel, zeer goed bereikbaar en gebruikt alle communicatiekanalen op een creatieve manier.

  Beantwoorden
 72. dick post
  dick post zegt:

  ik vind jasper de weerdt (recruitment achmea) de meest invloedrijke recruiter door zijn creatieve gebruik van social media en de actieve wijze waarop hij regelmatig van zich laat horen en daarmee bouwt hij een groot netwerk op.

  Beantwoorden
 73. Mohammed Amlal
  Mohammed Amlal zegt:

  Mijn stem gaat natuurlijk naar Jasper de Weerdt. Zeker zeer actief op het gebied van social media, maar heeft ook aandacht voor “de mens” achter zijn netwerk.

  Beantwoorden
 74. Daan Tettero
  Daan Tettero zegt:

  Jasper de Weerdt. Zeer actief en niet alleen op het moment dat hij iemand zoekt bezig met het onderhouden van zijn netwerk. Jasper bouwt zorgvuldig een goed netwerk op en onderhoudt dit ook.

  Beantwoorden
 75. hansvdbr
  hansvdbr zegt:

  ik stem met volle overtuiging op jasper de weerdt!! hij beheerst de sociale media en weet op intuitieve wijze precies gebruik te maken van de diversiteit van functies en culturen van bedrijfsonderdelen en de diversiteit in sociale media, their own tone of voice! jasper is het, verdient het!!

  Beantwoorden
 76. Jan Bakker
  Jan Bakker zegt:

  Voor mij is Jasper de Weerdt de meest invloedrijke recruiter in 2010. Top op het gebied van social media, zeer succesvol en bovendien een aardige vent!!

  Beantwoorden
 77. Kitty Heij
  Kitty Heij zegt:

  Kay Goedhardt vind ik DE top recruiter die deze award zou moeten winnen. Kay is: bescheiden, een echte netwerken die niet netwerkt volgens ’t principe “what is in it for me”, innovatief, vakkundig, laagdrempelig en hij is geniaal in ’t omhoog houden van allerlei “ballen”. Kay heeft een dusdanige pittige recruitmentrol waar veel andere recruiter alleen maar van kunnen dromen, maar bovenal is hij gewoon een heel gezellige & sympathieke vent!

  Beantwoorden
 78. Francis van Bergenhenegouwen
  Francis van Bergenhenegouwen zegt:

  Ik stem op Jasper de Weerdt. Absoluut de meest invloedrijke recruiter 2010. Een hele goede recruiter die voor mij hele goede mensen wist en nog weet te vinden! Hij is een topper in netwerken en het benutten van social media en daarnaast een hele aardige vent!

  Beantwoorden
 79. david de jong
  david de jong zegt:

  Ik nomineer Jasper de Weerdt. Jasper heeft binnen Achmea recruitment 2010 e.v. op de kaart gezet met alle mogelijke social media. Daarnaast een tomeloze energie en heeft hij oog voor de mens, zowel kandidaat als opdrachtgever! Klasse Jasper,

  Gr David

  Beantwoorden
 80. Bibi de Vries
  Bibi de Vries zegt:

  Jasper de Weerdt is voor mij de meest invloerijke recruiter. Hij is onstuitbaar om via de sociale media zijn bereik uit te breiden. Super!

  Beantwoorden
 81. Geert van der Schoot
  Geert van der Schoot zegt:

  Mijn stem gaat uit naar Kay Goedhardt van ING/NN. Professioneel, to the point en een goed gevoel voor humor. Zeer prettig om mee samen te werken!

  Beantwoorden
 82. marco eindhoven
  marco eindhoven zegt:

  mijn stem gaat uit naar Kay Goedhardt als meest invloedrijke recruiter van 2010!
  Het contact met Kay is altijd relevant en to the point en met zijn enthousiasme en kennis van het vak is hij een toegevoegde waarde voor de recruitment omgeving!

  Beantwoorden
 83. Georgette Brekelmans
  Georgette Brekelmans zegt:

  Mijn stem gaat uit naar Kay Goedhardt als meest invloedrijke recruiter van 2010!

  Als mijn contactpersoon binnen ING en nu NN staat hij altijd klaar om zijn mening te geven en advies te geven. Kay verstaat zijn vak als geen ander.

  Kay mijn stem heb je!

  Beantwoorden
 84. Yvonne Langen
  Yvonne Langen zegt:

  Ik vind Kay Goedhard echt de beste recruiter.
  Met zijn groten netwerk en zijn grenzenloze enthousiasme heeft hij al veel werk verricht voor de ING Bank.

  Mijn stem gaat dus uit naar hem.

  Yvonne Langen van de UVA / Amsterdam Business School

  Beantwoorden
 85. Günes Cobanoglu
  Günes Cobanoglu zegt:

  Mijn stem gaat 100% uit naar Kay Goedhardt!!!

  Ik werk al jaren met Kay. Naast zijn eigen werkzaamheden neemt hij alle tijd voor collega’s. Op dit moment zijn wij samen druk bezig om het Stagebureau & Campus Recruitment binnen Nationale-Nederlanden vorm te geven. Kay geeft mij hier alle ruimte in voor mijn eigen ideeen. Hij daagt mij uit om mijn creativiteit te realiseren.

  Beantwoorden
 86. Ragonda van der Meulen
  Ragonda van der Meulen zegt:

  ik nomineer Jasper de Weerdt als meest invloedrijke recruiter 2010 (en kan het ook alvast voor 2011?) omdat hij als 1e de sociale media optimaal weet te gebruiken en voor zijn bedrijf hiermee veel goede kandidaten heeft weten te binden. ik heb er alle vertrouwen in dat hem dat ook in het komende jaar goed af zal gaan.

  Beantwoorden
 87. Peter
  Peter zegt:

  Met Kay Goedhardt kun je altijd rekenen op een vruchtbare samenwerking!
  Hij staat altijd klaar om te assisteren, ondanks volle agenda’s. Voor mij ben je nummer 1 in je vak.

  Beantwoorden
 88. Erik Geel
  Erik Geel zegt:

  Ik stem op Kay Goedhardt als Meest invloedrijke recruiter 2010. Een persoon op wie je kan bouwen en voor vragen altijd bij hem terecht kan.

  Beantwoorden
 89. Marlous Marsman
  Marlous Marsman zegt:

  Ik stem op Kay Goedhardt. Hij is mijn contactpersoon bij ING en altijd uiterst professioneel en scherp. Ik kan altijd rekenen op snelle en inhoudelijke feedback. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en ik ken hem ook als een geboren netwerker.

  Beantwoorden
 90. Marion
  Marion zegt:

  Ik stem op Kay Goedhart!
  Was al een ING collega, maar is nu een NN collega geworden. We verwachten een hoop van hem maar ik heb alle vertrouwen erin dat hij dit gaat waarmaken!

  Beantwoorden
 91. Steven de Bruijn
  Steven de Bruijn zegt:

  Ik zie net dat ik een foutje in mijn emailadres had gemaakt bij deze met mijn goede emailadres de stem voor Kay Goedhardt
  Steven

  Beantwoorden
 92. Norbert Laan
  Norbert Laan zegt:

  Mijn stem gaat naar Kay Goedhart.

  Hij begrijpt zijn rol als spil in een professioneel netwerk en geniet daar ook van. Hij is een financial, maar goed in staat om outside the box te denken wanneer het om andere sectoren gaat om ook daar een toegevoegde waarde te hebben. De waarde van een netwerk schat hij goed in en handelt er ook naar. Verder kun je concreet afspraken met hem maken, je weet wat je aan hem hebt

  Beantwoorden
 93. Arjan Hummel
  Arjan Hummel zegt:

  Met bewondering heb ik de loopbaanontwikkeling van Kay Goedhardt vanaf de zijlijn gevolgt. Met name zijn netwerkvaardigheden, open mind en bereidheid om anderen een stap verder te helpen door zijn netwerk open te stellen maken hem een voorbeeld recruiter voor velen…

  Beantwoorden
 94. Trees Demenint
  Trees Demenint zegt:

  Ik stem op Kay Goedhardt.

  Ook ik heb van dichtbij mogen zien hoe hij zich inzet als een professional. Kay heeft een waanzinnig netwerk, en maakt hier ook gebruik van. Niet enkel voor zichzelf, maar juist om anderen te helpen, en weet daardoor de juiste mensen met elkaar in contact te brengen! Zoals Martijn Smit al aangaf, Kay weet mensen te motiveren en durft breed te kijken en te denken!

  Beantwoorden
 95. Robert Berends
  Robert Berends zegt:

  ik stem op Marcel Rietveld,

  hij snapt niet alleen hoe de arbeidsmarkt aan de buitenkant werkt maar hij neemt ons als bedrijf ook mee in de wereld van de nieuwe media.

  Daarnaast vindt hij wat je zoekt.

  Robert Berends
  HR manager Uitvoering Alliander

  Beantwoorden
 96. Els Lamers
  Els Lamers zegt:

  Ik stem op Marcel Rietveld, hij heeft tientallen managers en HRMers enthousiast en vertrouwd gemaakt met sociale media en generatiekloven overbrugd. Enorm belangrijk en een issue in alle (grotere) bedrijven dus we kunnen van hem leren!

  Beantwoorden
 97. Roeland van Laer
  Roeland van Laer zegt:

  Ik nomineer Marcel Rietveld. Marcel heeft een belangrijke rol binnen Alliander op het gebied van kennisoverdracht aangaande Social Media. Hij kijkt daamee ook buiten de grenzen van recruitment maar inspireert ook andere HR professionals.

  Beantwoorden
 98. Brechtje de Leij
  Brechtje de Leij zegt:

  Alhoewel er zeker redenen zijn om een ander te kiezen, wilde ik toch op Martijn Smit stemmen. Je kunt niet om hem heen, met zijn geblog, twitteren als een malle, SMBS en spraakmakende limo entree bij RIDE. Toch een van de meer markante recruitment figuren, en daarmee ook invloedrijk.

  Beantwoorden
 99. Fanny Broekhuizen
  Fanny Broekhuizen zegt:

  Wat een gaaf initiatief. Mijn stem gaat uit naar Kay Goedhardt, een vakman in hart en nieren op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

  Kay is iemand met passie en professionaliteit tegelijk! Succes Kay

  Groeten van Fanny

  Beantwoorden
 100. Jelle den Dunnen
  Jelle den Dunnen zegt:

  Als het om de leukste ging, ging mijn stem naar Smit, gewoon omdat Smit Smit is ;-)

  Maar mijn stem gaat naar @KayPeter, oftewel Kay Goedhardt. Waarom? Omdat ik zijn naam wel goed kan spellen. Maar goed, we weten allemaal dat spelling niet de beste kant is van iedereen. (Ik noem geen naam :))

  Kay is druk bezig met, in mijn ogen, één van de meest spraakmakende projecten bezig van 2010/2011. We kunnen ons vast wel een vage voorstelling maken van zijn volle agenda. Maar toch komt Kay op verschillende netwerkbijeenkomsten, van klein naar groot, om te netwerken met allerlei mensen, met gelijke interesse voor klein tot groot. Mocht dat nog niet doorslaggevend zijn, dan was het wel omdat hij op #RIDE fungeerde als Standup-Sint ;-)

  Dus bij deze Kay ;-)

  Hierbij mijn laatste activiteit in 2010, prettige jaarwisseling allen en tot binnenkort!

  Gr,

  Jelle

  Beantwoorden
 101. Rob van Elburg
  Rob van Elburg zegt:

  Idem Kay Goedhart. Als Sinterklaas het RIDE podium opkomen dan durf je wat en zit je heel goed in het Recruitment vel. Verder een uitstekende promotie vanuit de ING naar een management functie bij NN. 2010 dus nadrukkelijk in de Recruitment spotlight. Dat is invloed, vandaar mijn stem voor Kay.

  Beantwoorden
 102. Peter Hoogewoning
  Peter Hoogewoning zegt:

  Mijn stem gaat uit naar Kay Goedhart van NN/ING. Inmiddels werk ik jaren samen met Kay als zakenpartner en weet als geen ander hoe hij te werk gaat. Hij is vindingrijk, innovatief en slagvaardig.

  Mijn complimenten aan Kay.

  Beantwoorden
 103. Petra Hermans
  Petra Hermans zegt:

  Uiteraard stem ik op Marcel Rietveld.
  Hij kreeg binnen ons netbedrijf de HRM collega’s aan het twitteren, zorgt er voor dat onze collega’s op social media aanwezig zijn.
  Zoekt zowel intern als via social media de samenwerking op om zichzelf en anderen te verbeteren en te versterken!
  Als je het hebt over invloedrijk……. MARCEL!

  Beantwoorden
 104. Bas Westland
  Bas Westland zegt:

  Tussenstand:

  1. Jasper de Weerdt
  2. Rob van Elburg
  3. Lennart Sloof/Marcel Rietveld
  5. Dennis Huijzers (helaas twee ongeldige stemmen)
  5. Martijn Smit (helaas een ongeldige stem)
  5. Jeroen Kneppers/Kay Goedhart/Laura Baselaar/Marcus Hinrichs
  11. Gijs Notte

  Je kunt hier of op Twitter tot en met donderdag 6 januari je stem uitbrengen. Op Twitter stuur je een tweet aan @EmploITBlog met als hashtag #MIR2010. Nogmaals alleen stemmen van natuurlijke personen worden geteld.

  Beantwoorden
 105. Bas Westland
  Bas Westland zegt:

  Sorry voor de trage reactie, maar ben door familie-omstandigheden even uit de lucht geweest. Even een paar reacties:

  @dewereldvanikki; Jullie stem telt niet mee, aangezien alleen natuurlijek personen mogen stemmen. Heb ik duidelijk gemeld. Dus Wiljo, Tessa, Marco, kom even uit de kast en stem als mens.

  @Yael/@Baudi: Twee keer stemmen, he?! Op Twitter en hier. Maar gelukkig ontdubbel ik ;-)

  @Dennis: Ik zou wat aan je achterban gaan werken. Die stemmen vanuit obscure Twitteraccounts tel ik niet mee.

  @Laurens I.t.t. NOA is dit tenminste een volledig open verkiezing. En iedereen mag persoonlijk bepalen door wie hij/zij zich in zijn vak het meest laat beïnvloeden. Wie was dat voor jou in 2010?

  @Jasper: De definitie van invloed is volgens de van Dale: “Uitwerking van een …persoon op …. iemand anders”. Als bijbetekenis wordt ook wel ‘gezag’ genoemd.

  Zometeen volgt de tussenstand.

  Beantwoorden
 106. Bob Kern
  Bob Kern zegt:

  Jasper de Weerdt is voor mij de meest invloedrijke recruiter. Gezien zijn inspanningen om recruitment via social media te promoten en te stimuleren. Zijn resultaten daar zijn een voorbeeld voor ons vakgebied! Hij weet daarin een mooie balans aan te brengen tussen zichtbaarheid, attentiewaarde en gezonde resultaatgerichtheid!

  Beantwoorden
 107. Laurens Tienkamp
  Laurens Tienkamp zegt:

  Een verkiezing die wat mij betreft prima in het rijtje met “gedegen” onderzoeken (denk bijv. NOA) past.
  Wanneer is een recruiter invloedrijk? Als hij/zij de krimpende arbeidsmarkt tot een halt geroepen heeft? Of als alle kandidaten een goed geschreven CV met perfecte opmaak kunnen ophoesten?

  Als de kandidaten van de recruiter nu net zoveel aan personal branding zou doen als de recruiter zelf, dan ben je wat mij betreft de meest invloedrijke recruiter.

  Beantwoorden
 108. Yael O'Callaghan
  Yael O'Callaghan zegt:

  Ondanks alle goede hierboven reeds genoemde genomineerden wil ik Laura Baselaar (@LAURArecruit) nomineren.
  Ik vind dat zij recruitment in de zorg op de kaart heeft gezet!
  In een arbeidsmarkt waar de tekorten steeds groter worden weet zij met een strategische en innovatieve visie het hele werkveld te beïnvloeden!
  Ja, ze is mijn manager dus ik ben bevooroordeeld :-)

  Beantwoorden
 109. @SjoerdAtVumc
  @SjoerdAtVumc zegt:

  Moeilijke keuze dit jaar.
  Laura Baselaar staat hoog op mijn nominatielijst vanwege het samenbrengen van ons team, maar ja zij recruit nog weinig.
  Martijn Smit omdat ik als startende recruiter volledig niet om hem heen kon afgelopen jaar in de wereld van recruitment. Zijn online en IRL benadering waardeer ik zeer.
  Maar mijn stem gaat naar Rob van Elburg. Als je zoveel recruiters bij elkaar brengt bij Ride moet je invloed hebben. (En ik hou wel van een mooi feest.)
  Tip voor de winnaar van volgend jaar: Yael O’Callaghen, beter bekend als @yaeloc of de boksende recruiter. De rizing star van 2010.

  Beantwoorden
 110. Dennis Huijzers
  Dennis Huijzers zegt:

  Telt Ikki nu voor 70.000 stemmen meteen?

  Het voting system hier is erg onduidelijk en als het alleen maar nomineren betreft net zo!

  Beetje jammer Smit dit, maar inderdaad Kay is gewoon een betere recruiter dan ik. Ik erken mijn meerdere en snap je beslissing(blijf het jammer vinden).

  Beantwoorden
 111. Martijn Smit
  Martijn Smit zegt:

  Ik zou een waslijst kunnen noemen van mensen. Mensen die ik zelf als zeer invloedrijk vind. Mensen als Dennis Huijzers, creatief, brutaal en vasthoudend. Zeker mensen als Gusta Timmermans, Jasper de Weerdt, Ingrid de Jong, Kees Heerschap, Robbert Groenendijk. Het team van Laura Baselaar, waarvan Yael wel een zeer bijzondere is.

  Mijn stem gaat echter uit naar Kay Goedhart ( NN/ING ), ik heb van dichtbij mogen zien hoe hij zich inzet als professional. Iemand die weet hoe te netwerken, mensen te motiveren en breed durft te kijken en te denken. Dus mijn stem gaat uit naar @kaypeter

  Zoals Henny zou zeggen, wij zijn allemaal winnaars…..

  Martijn Smit

  Beantwoorden
 112. Gijs Notté
  Gijs Notté zegt:

  ik vind Rob van Elburg wel een nominatie waard. O.a. om de volgende reden:
  – stond aan de wieg van de Recruiter van het jaar verkiezing van RU
  – bedenker van de internationale ict recruitment service, Relocation Recruitment, waarmee enorme bespraringen op hoogopgeleid ict personeel wordt bespaard
  – al 20 jaar een succesvol recruiter op alle niveau’s zowel aan bureau zijde als in-house

  Daarbij lukt het hem elk jaar om zo’n 800 recruiters & aanverwanten aan het dansen te krijgen tijdens RIDE.

  Beantwoorden
 113. De wereld van ikki
  De wereld van ikki zegt:

  Namens ikki een stem voor Martijn Smit. Na zijn overwinning de categorie Recruitment blogger of the year, een origineel verhaal neergezet te hebben op de ikki borrel en die twitterend op een terassje een biertje drinkt, en zijn vacatures alsnog vakkundig de markt op gooit. Daarom stemt ikki Martijn Smit.

  Beantwoorden
 114. Jeroen Kneppers
  Jeroen Kneppers zegt:

  Laat ik @LennartSloof eens nomineren. Lennart trekt de e-recruitment kar succesvol bij Deloitte en maakt naam en faam in Londen met zijn presentatie over de (meetbare) socialmedia businesscase van zijn organisatie.

  Beantwoorden
 115. Dennis Huijzers
  Dennis Huijzers zegt:

  Ik nomineer partner Martijn Smit bij ons. Mede omdat hij ook al de recruitment blogger van het jaar 2010 is. Nog steeds drukt hij met zijn eigen wijze een duidelijke stempel op recruitment nederland.

  Hij is het toonbeeld van dat de recruiter als persoon het verschil maakt binnen het wervingsproces.

  Ik vind namelijk dat er veel aandacht is voor professionalisatie van het recruitmentproces en weinig aandacht voor de recruiter zelf.

  Beantwoorden
 116. HRMelle (Melle Vroom)
  HRMelle (Melle Vroom) zegt:

  Ik nomineer Jeroen Kneppers vanwege zijn invloed op recruitment in de retailbranche. Door het meetbaar maken van recruitment-activiteiten is veel inzicht gekomen in het recruitment-proces en het gebruik van de juiste media. Zo is Arbeidsmarktcommunicatie via en met behulp van Sociale Media binnen 2 jaar volledig op de kaart gezet bij Detailresult.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] jaar werd voor de tweede keer middels een open verkiezing op Twitter en deze blog Kay Goedhardt – Manager Recruitment Nationale Nederlanden – […]

 2. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Dennis Huijzers, YOEP, YOEP, Dennis Huijzers en anderen. Dennis Huijzers heeft gezegd: @PyroBatNL kun jij op deze link even officieel stemmen anders telt het niet mee :SSS https://bit.ly/hFaMD2 […]

 3. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Laura Baselaar. Laura Baselaar heeft gezegd: @yaeloc merci bien! @yaeloc : @EmploITBlog Mijn stem voor @LAURArecruit uitgebracht https://bit.ly/gzNnXi #MIR2010 […]

 4. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Dennis Huijzers en YOEP, YOEP. YOEP heeft gezegd: Alle tweeps die @pyrobatnl zo lief aan me koppelt willen jullie please mij nomineren hier ze volgen twitter amper https://bit.ly/eAZlWj […]

Reageer

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.